Охоронні пломби: основні види та сфери їх застосування

Сьогодні не варто боятися спроб несанкціонованого доступу до будь-яких об’єктів та цінних вантажів на вашому підприємстві. Адже існує велика кількість охоронних пломб, які коштують недорого, проте дуже добре захищають важливі об’єкти. Навіть незважаючи на існування відеоспостереження та сучасних охоронних систем, індикаторні пломби не втрачають своєї популярності.

Охоронні пломби gst дозволять вам дізнатися про спробу незаконного доступу до місця, приміщення чи приладу, який ви бажаєте захистити. Це пристрої високої якості, що мають кілька ступенів захисту. Характеристики та сфери застосування у різних моделей можуть відрізнятися. Тому ми постараємося розповісти докладніше про основні види пломб та про те, де вони застосовуються.

Які бувають захисні пломби на кшталт закривання?

Сучасні захисні пломби дозволяють знизити ризик несанкціонованого доступу до різних матеріальних цінностей і, що важливо для багатьох сфер діяльності – дають змогу вчасно дізнатися про спробу відкриття об’єкта. Цей фактор важливий у багатьох видах діяльності, тому охоронні пломби використовуються в багатьох сферах. Охоронні пломби підвищують загальну безпеку багатьох процесів та перешкоджають розкраданням.

Існує багато різних видів пластикових пломб. Найчастіше розрізняють за матеріалом, з якого вони виготовлені, а також за типом замка. Свинцеві пломби сьогодні використовуються мало, адже з’явилася практичніша альтернатива – пластикові пломби та пломби з використанням металу. Вони бувають кількох видів:

  • Пломби-затяжки;
  • Пломби-засувки;
  • Роторні пломби;
  • Силові пломби;

Кожна пломба має свої особливості та відповідно підходить для пломбування різних об’єктів. Наприклад, найкраща пломба на мішок – це пломба-затяжка. А ось пломба на лічильник, яка часто використовується – це пломба-засувка.

У яких сферах використовуються пластикові пломби?

Пластикові пломби застосовуються у багатьох сферах, про деякі, можливо, ви навіть не здогадувалися. Тому поговоримо докладніше, де можна використовувати пломби пластмасові.

  1. Для пломбування виробів та вантажів, що перевозять кур’єрські служби та служби доставки.
  2. Авіа-, залізничні, вантажні контейнери.
  3. Обмеження доступу до лічильників газу, світла та води.
  4. Опечатування пактів із цінними документами.
  5. У банківській та фінансовій сферах (опечатування інкасаторських сумок, мішків з грошима, сейфів).
  6. Обмеження доступу до дверей магазинів, офісів, складських приміщень.
  7. Опечатування ємностей, каністр, цистерн, паливних систем автомобілів.
  8. Обмеження доступу до різноманітного обладнання.

Як бачите, варіантів використання охоронних пломб – безліч. Залишилося лише знайти, де їх купити. А це зробити не важко, адже в каталозі інтернет-магазину охоронних пломб GST є всі перераховані вище види охоронних пломб. Отже, ви точно знайдете у нас найкраще рішення для захисту будь-яких об’єктів.