Користувача угода

Користувача угода

Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності і дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Персональні дані

На виконання вимог Закону України “Про захист персональних даних” надаю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги, в тому числі шляхом кредитування. Не заперечую щодо перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з’ясування відомостей, що стосуються виконання мною взятих на себе зобов’язань за договорами (в т.ч. кредитними), у разі наявності таких, тим самим розуміючи, що єм інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з’ясування якої буде такою, яка буде повною та достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої ​​подальшої майнової відповідальності, у разі її необхідності. Я також погоджуюсь з тим, що володілець має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з’ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

Ми цінуємо Ваше право на особисту життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності – правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при посещенні нашого веб-сайту https://plomba.ua, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання чи проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: [email protected]

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, у випадку, коли Ви робите замовлення, берете участь в акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача – наприклад, ім’я, адреси, номер телефону, e-mail тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь в акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні поважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, зазначених у ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не погоджуєтесь з будь-якою умовою даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згодом на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати у будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою з поміткою в темі листа «Персональні дані» за адресою: [email protected]

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Ми можемо обробляти Ваші особисті дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватись одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, який Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть бути для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків мошенництва та інших злоуживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв’язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв’язатися з Вами в цілях, пов’язаних з Вами з обслуговуванням споживача/клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку та захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.

Як збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходитиме безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтесь на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви реєструєтеся у промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, щоб виконати наші зобов’язання перед Вами. Коли Ви здійснюєте замовлення товар